Anonieme verzending

Product beoordelingen

Over de 8 Knaller nep krasloten

€ 2,95
Gemiddelde beoordeling
Totaal beoordelingen: 79
Laatste ervaring was op 14-04-2022
75 van de 79 (95%) klanten raden dit product aan.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Sorteren op:
Aantal per pagina
Schrijf zelf een beoordeling
Nelianne op 14-04-2022

Fantastisch! Het lot zag er heel echt uit. We hebben iemand enorm voor de gek gehouden, en heel veel lol gehad.

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Jeroen op 06-03-2022

Goed goed goed goed goed goed goed

  • Mooi
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Guido Kusters op 13-01-2022

Mooi product, niet van echt te onderscheiden. Ook de achterkant zit leuk in elkaar. Gruwelijk om moeten lachen!

  • Niet van echt te onderscheiden!
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Gunther Van Hemelryck op 12-01-2022

Is niet van echte te onderscheiden.

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Freddy op 15-06-2021

Je kan ermee lachen.

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Dorian Sloot op 30-03-2021

Hij lijkt op de dikte na heel erg op een echt lot. De meeste mensen kun je wel voor de gek houden!

  • De details van het design zijn verbazingwekkend. Echt helemaal top! Het lijkt erg op echte loten.
  • Het is net wat dikker dan echte loten, daardoor kan de ontvanger het al door hebben. Ook na het lezen van de achterkant is de pret eraf.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Toledo op 24-03-2021

In 1 woord geweldig!

  • Leuk
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Kienhuis op 02-01-2021

Bevalt goed, alleen bezorging was erg laat

  • Pluspunten
  • Mooi gemaakt, het lijkt een echt kraslot, zelfs voor ervaren krassers
  • Minpunten
  • Veel te laat bezorgd ivm storing. Een week voor kerst besteld, werd t van kerstcadeau een nieuwjaarscadeau
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Mark Verzijl op 27-12-2020

Erg goed gemaakt. Niet van nep te onderscheiden.

  • Geweldige grap.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Marcel Laan op 04-12-2020

Iedereen trapte erin bij het 5e lot kregen ze pas door dat het 1 grote grap was.

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
marcellino op 30-08-2020

Heb iemand lot gegeven, wat was hij blij. haha.. Voel me echt schuldig.haha

  • nwt echt
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Justin op 30-06-2020

Leuke grap! Maar als ze de achterkant iets meer kwa tekst op krasloten zou laten lijken dan was het leuker.

  • Leuke grap!
  • Achterkant tekst
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Mieke op 12-05-2020

Leuk product voor een goede prijs. Nog leuker om te geven met bijvoorbeeld 2 andere echte krasloten.

  • Goede kwalitet
  • Snelle levering
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Loek op 30-01-2019

In 1 woord, GEWELDIG! Al verschillende loten geprobeerd maar deze zijn toch wel de beste. Ook als het "slachtoffer" de tekst aan de achterkant leest, duurt het meestal toch even voordat ze het geintje door hebben. Denk wel dat ik de volgende keer als ik foploten bestel, toch weer op deze zal terug komen.

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Guillain op 12-06-2017

Mooi lot ziet er realistisch uit op eerste gezicht! Enkel, naar mijn mening mogen de cijfers onder de kras laag zichtbaarder.

  • realistisch
  • cijfers mogen duidelijker
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Yf Geyens op 08-12-2016

Al verschillende mensen zot gemaakt, 1 iemand vroeg zelfs of ik niet meer vijanden mee maak dan vrienden :-)

  • Helemaal echt! Topper!
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Ricardo meulenbroek op 07-12-2016

Hij was wel goed alleen de achter kant moeten jullie aanpassen

  • grap gelukt
  • achterkant
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Zepp Moviat op 25-06-2016

Ik heb genoten van mijn loten heel mijn familie lach in een deuk. Ik had bij vriend gedaan maar we doen vaak van dit soort geintjes maar dezen overtrof het zeker!

  • familie lach in een deuk
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
joop keizer op 28-02-2016

Het was een geweldige belevenis. Unieke reacties en voor herhaling vatbaar. Ook heel spannend om te doen.

  • spanning
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Linda op 21-01-2016

Kijk wel goed aan wie je het geeft. Toch onwijs grappig! Heb er 1 aan onze dochter gegeven die natuurlijk helemaal uit haar dak ging, al bedacht wat zij met het geld ging doen. We hebben ons toch bescheurd. Toch ook enigszins schuldgevoel bij het zien van de reactie toen ze ontdekte dat het 1 grote grap bleek!

  • Grappig
  • toch bedenken van te voren of degene er echt tegen kan en bv niet in vreselijke geldnood zit ed
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Loes op 13-01-2016

Een geweldige ervaring. Ik heb het gebruikt bij een dobbelspel voor sinterkerst & nieuw met mijn vriendinnen. Ze trapten er in en de reacties waren onbetaalbaar.

  • Het ziet er net zo uit als een echt kraslot, zelfde kwaliteit etc.
  • Op de achterkant staat dat het nep is, dus wanneer degene die voor de gek wordt gehouden op de achterkant kijkt heeft hij/zij het al door.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Dees op 13-01-2016

We hebben er goed om gelachen De grap was meer dan geslaagd! Alleen ze mogen de achterkant niet als eerste lezen... Want dan lezen ze direct dat het om foploten gaat en dat is wel heel erg jammer.

  • Ze lijken op echte loten
  • Het is een geslaagde grap
  • Dat op de achterkant gelijk opvalt dat het om foploten gaat
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Nancy op 12-01-2016

Erg leuk. Ze zien eruit als echt. Mijn moeder was blij met haar gekregen lot. Won ze ook nog eens 5000 euro. Hahaha. Kreeg later te lezen dat deze binnen 200 jaar uitgekeerd zou worden.

  • De voorpret die je ervan hebt is al de moeite waard
  • Als je een lot geeft is het toch wel erg moeilijk om je lach in te houden hahaha
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Jurgen op 08-01-2016

Snelle en correcte service.

  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Sharon op 02-01-2016

We hebben het kraslot met kerst gegeven. Het was zeer geslaagd. De gene die hem in ontvangst nam dacht echt dat hij gewonnen had. De levering was ook erg snel. Geslaagde kerstavond!

  • Het is niet te onderscheiden van een echt kraslot.
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Mitch op 02-01-2016

Vanwege een leveringsprobleem het product niet direct ontvangen, maar na contact met een zeer vriendelijke/behulpzame medewerker was dit snel verholpen.

  • Topservice
  • Vriendelijke medewerker
  • Goed en leuk product
  • Geen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
John op 28-12-2015

Geweldig, ontzettend leuke reacties. Effe in de waan dat je wat gewonnen heb.

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Michel op 21-12-2015

Loten zien er goed uit en in het Nederlands

  • Nederlands op het lot
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Niels op 10-12-2015

Onwijs gelachen. Loten zijn vreselijk goed nagemaakt. Ook de achterkant is leuk om te lezen. Niet van echt te onderscheiden.

  • Top, een aanrader om te lachen.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
D.Hol op 10-12-2015

Gaan het nog mee maken we moeten hem nog geven maar zal wel heel leuk zijn

  • Lijkt op een echte.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Vriens op 10-12-2015

Gewoon top! Zeker een aanrader waar zeker mee gelachen word!

  • Makkelijk, goed gemaakt net echt!
  • Mss is aan elkaar maken zodat je zoals echt loten kunt afscheuren
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Danny op 10-12-2015

Snelle levering. Erg mooie niet van echt te onderscheiden loten. Mijn schoonvader is gek op krasloten en krijgt er bij elke gelegenheid wel weer. Hij kent er dus vele soorten van. Hij trapte helemaal in dit lot. Super.

  • Mooie niet van echt te onderscheiden loten.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Riejanne op 04-12-2015

Ik heb hem snel gekregen alleen niet binnen 1 dag dat is wel jammer maar het lijkt echt op een lot

  • Dat het op een goed lot lijkt
  • Dat ik hem niet binnen 1 dag heb gekregen
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Katrien op 20-09-2015

Ik was gisteren te gast op een feestje vol grappen en grollen en bracht zelf als grap een fopkraslot mee, keurig verpakt tussen echte loten. Een geslaagde grap, zonder enige moeite.

  • De loten lijken zeer echt.
  • Je merkt geen verschil tussen de foploten en echte loten.
  • Ik koop er zeker nog!
  • De tekst op de voorkant (3 identieke...etc) zou iets groter mogen om te verhinderen dat men eerst op de achterzijde gaat kijken om te checken hoe men wint.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Christien op 02-09-2015

Loten waren netjes verpakt voor de bezorging. Ze lijken sprekend op echte krasloten! Hier ga ik heel veel lol mee beleven met mensen in de maling nemen.

  • Goedkoop
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Renko van Dellen op 12-07-2015

Ik heb genoten van het moment dat de kraskaart van de achterzijde bekeken werd. Ze dachten dat ze prijs hadden maar helaas hadden ze geen prijs...

  • De grote grap achter het kraslot doet wonderen!
  • Er zijn geen minpunten
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Tessa op 23-06-2015

GE-WEL-DIG! Wat een hilarische grap. voor vaderdag aan mn vader gegeven samen met 2 echte loten om het echter te laten lijken. hij krassen... en bij het 3e (neplot) 5000 euro! hij moest zn bril pakken om te kijken of hij het wel goed zag en ondertussen zong hij 'if i was a rich man' lalalalal'..... toen hij zijn bril op had gezet las hij de achterkant... dat gezicht was onbetaalbaar hahaha wat hebben we gelachen en hebben het ook nog stiekum gefilmt. echt een geniale grap!

  • niet van echt te onderscheiden
  • geen minpunten. alleen zorgen dat de achterkant niet eerst gelezen word
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
joy op 06-04-2015

Ik heb er super veel lol van gehad! Heb hem aan me zusje gegeven en zelf een echt kraslot gekocht dus ze had niks in de gaten en die kop nou ik kwam niet bij ze spring gat in de lucht en toen las ze de achterkant oeps! Hahahah maar kei leuk ga hem zeker vaker gebruiken.

  • Tis gewoon kei leuk om keer te geven
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Kay op 14-01-2015

- Snelle levering
- Zien er echt uit
- Goedkope grap

  • - Ziet er net echt uit
  • De achterkant met de informatie. Heb de loten nog niet weggegeven, maar als iemand de achterkant toevallig als eerste leest is de hele grap verpest. Daarom geef ik 3/5 sterren voor Design.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
tim op 03-01-2015

Dit is echt een aanrader voor een top grap. niet van echt te onderscheiden. we hebben dubbel gelegen Van het lachen. wel is het slim om het lot vast te plakken (4 kleine puntjes) en een muntje erbij te doen zodat er gelijk gekrast kan worden. Nogmaals echt top

  • gewoon een dikke 10
  • zijn er niet
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Linda van Leeuwen op 03-01-2015

Erg grappig om cadeau te doen. We hebben er al twee cadeau gedaan en beide vonden het super leuk!

  • Leuke grap!
  • Op de voorkant zie je niet super duidelijk wat je moet doen waardoor snel de achterkant gelezen wordt en dan is de lol er al vanaf.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Daisy op 29-12-2014

Super! Helemaal goed gegaan. Samen met 3 nog verschillende loten laten krassen dus het effect was helemaal gelukt

  • Goed stevig kraslot. Prijs van 2€ staat erop dus het lijkt helemaal inorde. Het heeft helemaal het gewenste effect gehad :) Zeker filmen (stiekem) als ze aan het krassen zijn. Dat leverd leuke filmpjes op!
  • Ik kan er geen bedenken
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Lucien op 19-12-2014

Ik vond dat het een goede service was en snel verzonden. Ik had jet besteld, en daarna kon ik meteen betalen. Ik was het weekend een dagje weg, en toen ik thuis kwam lag mijn bestelling er. Top dus.

  • Goed verpakt
  • Op de envelop staat geen site vermeld
  • Het kraslot voelt goed en stevig aan
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Hendriks op 09-12-2014

Met Sinterklaas gegeven aan mijn schoonvader, mijn man en zwager kregen een gewoon kraslot. Zo konden ze alledrie tegelijk gaan krassen... dat gezicht van mijn schoonvader... hij ging eerst stilletjes naar de keuken, om onder de lamp nog eens goed te kijken... hij trapte er helemaal in. Het enige nadeel aan het lot is dat als je eerst de achterkant gaat lezen voor je gaat krassen dan is de lol er al vanaf. Nu ken ik mijn schoonvader wel een beetje, die zou gelijk gaan lezen en niet eerst gaan krassen, dus ik heb het kraslot op een papier geplakt met muntje erbij en ook bij de 'echte' krasloten en omdat ze nu met drie tegelijk gingen krassen ging het goed. Echt een aanrader!

  • Als de achterkant niet eerst gelezen wordt trapt iedereen er goed in, echt hilarisch!
  • Bij het lezen van de achterkant voor het krassen is de lol er gelijk vanaf.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
L. Robroek op 27-08-2014

Artikel is van goede en mooie kwaliteit. Bovendien was alles zeer snel geleverd.

  • Goede kwaliteit. Snelle levering.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Marvin op 07-06-2014

Deze grap al bij 2 mensen uitgehaald, en beide trapte er volledig in. Probeer het bij een cadeau te doen of een extra kraslot zodat het minder opvalt

  • De manier van indeling van het "gewonnen" geld bedrag is zo goed dat je pas bij het laatste vakje de prijs wint
  • De onthulling aan de achterkant had iets langer of uitgebreider mogen zijn en
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
moontje op 07-04-2014

Dit is echt de grap van het jaar, mijn man werd helemaal gek, toen hij dacht gewonnen te hebben hahahaa! Tot dat hij de achterkant las, dat was minder, voor hem! Echt een aanrader voor een goede grap! Tip, ik zou 1 of twee krasloten van de winkel halen en je neppert er tussen doen komt het nog geloofwaardiger over :)

  • goede en snelle levering!
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
harry op 07-04-2014

ik vond het wel niet zoals dat ik had ver wacht want het lot was even dun als een a4tje

  • Nou eigenlijk niet echt veel
  • ja dat ding heel snel scheurt en hij kwam een uur te laat binnen en het is chinezen handel
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
bart Jagers op 07-04-2014

Het is een leuke grap. Mijn vader trapte er hard in!

  • Het is een top grap !
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Jet op 05-04-2014

super leuk! Als je een keer niet weet wat je iemand voor zijn verjaardag moet geven en met zon geldenvelop aan wilt komen zetten, geef dan eerst eens een foplot. geld kan daarna altijd nog (of paar echte krasloten, je weet het nooit he).

  • origineel, prijs-kwaliteit uitstekend
  • Had een aantal besteld voor 1 april. Op de site stond dat ze dan dag erna binnen zouden zijn. Kreeg ze uiteindelijk pas 3 dagen later (dus te laat) binnen.
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Weergeven 1 - 50 van in totaal 79