Anonieme verzending

Product beoordelingen

Over de 8 Knaller nep krasloten

€ 2,95
Gemiddelde beoordeling
Totaal beoordelingen: 79
Laatste ervaring was op 14-04-2022
75 van de 79 (95%) klanten raden dit product aan.
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
Sorteren op:
Aantal per pagina
Schrijf zelf een beoordeling
Joost op 24-02-2014

Prima. Er werd snel op een vraag gereageerd. De loten waren ook eerder binnen dan verwacht.

  • Prima loten voor een prima prijs
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Eduard op 28-01-2014

Voor de grap wacht ik nog op juiste moment, ze zijn nu beetje achterdochtig.
Hopelijk vliegen mijn collega's in.

  • redelijk snelle ontvangst,
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Lukas op 25-01-2014

Heb er erg veel lol mee gehad!

  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Danielle op 05-01-2014

gewoon goed, ook heel erg snel bezorgd

  • leuke grap, goedkoop, snel bezorgd
  • niks eigenlijk
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Astrid op 03-01-2014

Was gelukkig nog op tijd gekomen en daardoor alsnog geslaagd, zeker het proberen waard voor het geld!

  • fantastische grap, het geld dubbel en dwars waard!
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Herman op 01-01-2014

Superveel plezier gehad met een paar foploten... heb me werkelijk helemaal rotgelachen!

  • Was echt superleuk!
  • geen
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Desiree op 01-01-2014

bij mij is de grap zeker geslaagd, was ook binnen een dag bezorgd, dus niks te klagen.

  • voelen heel erg echt en ook de kraslaag is net als op de echte krasloten
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Thijs B. op 29-11-2013

Heb er één aan mijn vader gegeven voor zijn verjaardag. De reactie was prachtig!

  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Anoniem op 14-11-2013

Prachtig! heb me rot gelachen op school, zelfs de leraar is erin getrapt (die was jarig)!

  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Patrick op 10-10-2013

Wat een perfecte grap! Het nep kraslot is net echt, ik heb het lot aan mijn moeder gegeven en de reacties was echt zo prachtig. Heel erg jammer dat ik het niet opgenomen heb, maar gelukkig heb ik nog veel andere familie leden!

  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Michel op 16-07-2013

Was snel geleverd, goede kwaliteit en de grap is geslaagd. Niets te klagen dus

  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Marc op 17-04-2013

Werkelijk prachtig! Ik heb er heel wat collega's mee voor de gek kunnen houden

  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Onbekend op 12-03-2013

Wat een goede en leuke foploten

  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Mulders op 12-01-2013

Zeer leuk idee, we hebben ons rot gelachen, allen de persoon die het kreeg vond het wat minder, die dacht echt dat ze 5000 euro had gewonnen. haha, een aanrader dit!

  • Snel geleverd ook tijdens de feestdagen
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Gerard op 08-01-2013

Heb er 5 besteld en ze zijn gewoon zoals ze er uit horen te zien. Net echt en ze geloven het ook dat is het mooiste ervan hahahah. Thanks

  • Snel geleverd zoals het hoort.
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
P. Brekelmans op 04-12-2012

na 1 lot te weinig te hebben gekregen, 2 dagen later het lot + 1 extra lot gekregen

  • snelle levering en makkelijk te bestellen
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Richard op 04-12-2012

Via e-mail wordt je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. product werd de volgende dag geleverd.

  • goed kado! echt hilarisch om te bestellen, snelle service en handige website
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
NiekH op 04-12-2012

Een zeer goed/leuk idee maar nog beter als je het daadwerkelijk cadeau doet voor bijv. de heiligman.

  • De loten waren de volgende dag al geleverd kortom een goede service
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Miranda ter Horst op 30-11-2012

Makkelijk te bstellen en via Google is de site van Foploten prima te vinden. We hadden laaste op tv een programme gezien waarin ze allemaal filmpjes lieten zien van mensen die een neplot open krasten en hun reactie erop. Dat was geweldig om te zien en zodoende kwamen wij op het idee om zelf ook 2 mensen te gaan verrassen met Sinterklaas. Ik kan niet wachten om hun gezichten te zien...

  • Snel en in een goeie verpakking
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
charles van hoof op 30-11-2012

goede service prachtige resultaat hilaarisch geen woorden voor. ga zo door bedankt

  • prima alles top in orde snalle levering goede afhandeling zelfs met een btw bon klasse
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Marlon op 29-11-2012

Echt een aanrader om te bestellen. Ik bestel hier gelukkig zonder zorgen.

  • Aantal loten besteld. Snel in huis en een prima service!
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Tauck op 29-11-2012

Geweldig die foploten, me broer dacht even 5000,- euro rijker te zijn alleen toen die achter op het lot keek verdween zijn droom. Ik ga zeker nog een keer een vriend of vriendin is in de maling nemen!

  • Levering was heel snel, binnen 2 dagen kreeg ik de foploten al door de bus! De foploten waren goed en verzorgt verpakt!
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Michael en bianca op 20-11-2012

Bestellen werkt erg simpel en snel En de loten zijn top we hebben er veel om gelachen nogmaals bedankt voor de pret MVG Bianca

  • Ga zo door
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
B.A. Kloosterman op 19-11-2012

Prima snelle bestelling en levering

  • We hadden de loten binnen 2 werkdagen in huis
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
m.gipon op 19-11-2012

Duurde wat langer dan verwacht, maar zat dan ook een weekend tussen.

  • Goede winkel. Goedkoper dan andere aanbieders van foploten
  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Paul Kwee op 16-08-2012

De loten waren erg goed en leuk verpakt, netjes in bubbeltjes enveloppen en met duidelijk en mooie kenmerken erop. De loten zelf ga ik op 1 April gebruiken, maar ik ga er vanuit dat de grap met deze geweldige loten zal slagen.

  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Michael op 13-06-2012

Dit pas echt leuk om aan iemand te geven wat een grap dit

  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
Lennart op 11-03-2012

Kon het nep kraslot nergens anders goedkoper vinden, en het word nog eens snel bezorgd ook (en erg netjes). De grap zelf is dan ook helemaal geslaagd, dus gewoon een perfecte score.

  • Bouwkwaliteit
  • Totaal:
daniel op 12-01-2012

Heb mijn foplot nog ontvangen van jullie vorige actie en heb het lot aan mijn vader gegeven. Die is er mooi ingetrapt en ik heb me helemaal rot gelachen om die reactie van hem :P

  • Bouwkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Betrouwbaarheid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Totaal:
Weergeven 51 - 79 van in totaal 79